Skûtsje Ebenhaëzer

Het wedstrijdskûtsje van Dokkum!

Steun ons

STEUN ONS!

Wat zou het fantastisch zijn als we straks een kampioenstocht kunnen maken door de binnenstad van Dokkum! Denk eens aan alle positieve publiciteit die dat ook zou opleveren voor de regio Dokkum en al onze sponsoren. Maar kampioen worden gaat niet vanzelf. Dit vereist veel inzet en ook goed materieel. De inzet zorgen wij voor. Onze bemanning en bestuur is erg toegewijd en gemotiveerd. Bij het materieel kunnen we uw hulp gebruiken.Wilt u ons steunen en deel uitmaken van de enthousiaste groep rondom het wedstrijdskûtsje van Dokkum? Dat kan op verschillende manieren.

1. Sponsor

Indien u zich als bedrijf wilt profileren via het skûtsjesilen en onder de aandacht wilt komen van de vele toeschouwers en lezers en kijkers van de verschillende media die verslag doen van het skûtsjesilen, dan kunt u sponsor worden van het wedstrijdskûtsje van Dokkum. Wilt u ons sponsoren? Stuur dan een een bericht door middel van het contactformulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij bieden verschillende sponsorpakketten aan met de nodige voordelen zoals een zeiltocht.

2. Club van 100

Wilt u geen sponsor worden maar wel ons steunen en de regio Dokkum sportief op de kaart zetten en de watersport regio promoten, dan kunt u dit doen als Club van 100 lid. Uw (jaarlijkse) bijdrage van 100 euro wordt besteed aan het wedstrijd klaar houden van het skûtsje. Wilt u lid worden van de club van 100? Stuur dan een een bericht door middel van het contactformulier, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

3. Donateur

Indien u ons wel wilt steunen maar geen Club van 100 lid wilt worden, dan kunt u donateur worden. Dit kan al vanaf een jaarlijkse bijdrage van 10 euro. Wilt u donateur worden? Stuur dan een een bericht door middel van het contactformulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

    ManVrouw