Skûtsje Ebenhaëzer

Het wedstrijdskûtsje van Dokkum!

McDonald’s Dokkum

Dit is een bedrijf dat eigenlijk geen introductie hoeft. Wie kent niet McDonald’s… Een begrip over de gehele wereld. Dan heb je het als bedrijf toch goed voor elkaar met je merk, als iedereen je logo herkent en weet waar je bedrijf voor staat.

Onlangs streek de restaurantketen met de bekende “M” ook neer in Dokkum. Ondernemer en eigenaar Michel Groenewegen heeft er een prachtig nieuw restaurant gebouwd. Eigenlijk was het ook wel tijd voor Dokkum als parel van het noorden om een McDonalds te krijgen.

McDonald’s is graag een goede buur en betrokken bij de omgeving. Zo is McDonald’s in Nederland al 35 jaar hoofdpartner van het Ronald McDonald Kinderfonds. Ook lokaal zijn veel restaurants direct betrokken bij de Ronald McDonald Huizen in de buurt. Daarnaast ondersteunt McDonald’s veel restaurants sportverenigingen en diverse maatschappelijke initiatieven. Van opruimacties tot werkgelegenheidsprojecten of culturele activiteiten.

Als wedstrijdskûtsje van Dokkum werden wij dan ook erg hartelijk ontvangen door dhr. Groenewegen. “Als lokaal bedrijf zijn we enorm trots om samen een prachtig stuk historie van Dokkum en Friese cultuur in stand te houden” aldus dhr. Groenewegen.

Klik hier voor de website van McDonalds Dokkum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *