Skûtsje Ebenhaëzer

Het wedstrijdskûtsje van Dokkum!

Skûtsje Ebenhaezer
Skûtsje Ebenhaezer1 maand geleden
Ook Auto Dijk Dokkum is sinds kort sponsor van Skûtsje Ebenhaezer! Dit autobedrijf is al meer dan 60 jaar een begrip in Dokkum en omstreken. We zijn blij dat we als Dokkumer wedstrijdskûtsje kunnen rekenen op de massale steun van lokale ondernemers.
Skûtsje Ebenhaezer
Skûtsje Ebenhaezer2 maanden geleden
We kijken als bemanning terug op een zeer geslaagde sûkerbôle-actie! We willen iedereen die vorige week een suikerbrood heeft gekocht of op een andere wijze een bijdrage heeft geleverd aan onze nieuwe zeilen daarom via deze weg nogmaals bedanken.
Skûtsje Ebenhaezer
Skûtsje Ebenhaezer3 maanden geleden
Gezelligheid tijdens de Kerstfair Dokkum!
Heb jij het skûtsje al even bewonderd?
Skûtsje Ebenhaezer
Skûtsje Ebenhaezer3 maanden geleden
𝐊𝐞𝐫𝐬𝐭𝐚𝐜𝐭𝐢𝐞!
Bakkerij Sijtsma bakt Fryske sûkerbôle voor het Dokkumer Skûtsje.

Koop jij a.s. zaterdag ook suikerbrood voor slechts €4,- per stuk? Je helpt daarmee het Dokkumer skûtsje aan nieuwe zeilen die we hard nodig hebben voor een topprestatie in de A-klasse!

Dit jaar is het wedstrijdskûtsje ‘De Ebenhaëzer’ 2e geworden in de B-klasse en daardoor gepromoveerd naar de A-klasse; de hoogste klasse binnen de IFKS. Om in 2024 te kunnen vlammen zijn extra investeringen nodig, zodat het skûtsje straks in de top van de A mee kan varen. Sponsoren, vrijwilligers en bemanningsleden werken hard samen om het skûtsje in topconditie te krijgen. Met een extra bijdrage van jullie en onze ondernemers van Dokkum gaat dit zeker lukken!

Op 𝘇𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟵 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 komt de bemanning van de Ebenhaëzer met suikerbroden langs de deuren van de inwoners en ondernemers van Dokkum. We hopen dat u gul inkoopt! Het is ook mogelijk om alvast suikerbroden te bestellen, om er zeker van te zijn dat u niet misgrijpt; stuur ons hiervoor een berichtje via Facebook of bel naar Erwin: 06-25294345 (onze fokkenist).

Een vrije bijdrage mag natuurlijk ook! Dit kan door te klikken op onderstaande link.

https://diensten.snsbank.nl/online/betaalverzoek/#/a94c0047-c449-4c0b-b703-6e6f82f48ce0-9lCw7IAxkEaXI9Zihc9YNDUVAu1EbRSW

Hartelijk dank voor jullie bijdrage. De bemanning van de Ebenhaëzer wenst iedereen alvast heerlijke feestdagen!
Skûtsje Ebenhaezer
Skûtsje Ebenhaezer3 maanden geleden
Elke vrijdagavond is het koopavond in Dokkum.

En in deze periode is er een extra reden om juist dan te komen winkelen in onze gezellige stad: Dokkum is een échte lichtstad. De kades, de boten en het stadhuis zijn prachtig verlicht, een plaatje om te bewonderen 🤩

Maak je bezoek aan #Dokkum compleet met een hapje en een drankje in een van onze unieke horecazaken!

#welkom #welkomindokkum #winkelenindokkum #lichtstad #lichtstadvanhetnoorden
Skûtsje Ebenhaezer
Skûtsje Ebenhaezer3 maanden geleden
Wij verwelkomen RP Keukens & Sanitair als nieuwe sponsor!

De Ebenhaëzer mag opnieuw op steun rekenen vanuit Dokkum met RP Keukens & Sanitair als nieuwe sponsor. Met behulp van oude en nieuwe sponsoren kunnen we het skûtsje klaarmaken voor komend seizoen en straks weer doen wat we het allerliefste doen: zeilen!