Skûtsje Ebenhaëzer

Het wedstrijdskûtsje van Dokkum!

Auto Dijk

Ook Auto Dijk steunt het wedstrijdskûtsje van Dokkum e.o.!

Auto Dijk Dokkum, al meer dan 60 jaar het betrouwbare adres voor aanschaf en onderhoud van ieder merk. Gespecialiseerd in VAG: Audi, Volkswagen, Seat en Skoda en sinds 2022 ook Renault.

In de 50’er jaren begonnen als Volkswagen dealer Westra & Klevringa. Wouter Dijk die daar werkzaam was als werkplaatschef heeft de zaak in 1972 overgenomen en de naam gewijzigd in Auto Dijk. Na zijn pensioen in 1989 kwamen de beide zoons Rommert en Kees Dijk in de zaak.

Tot de eeuwwisseling was Auto Dijk dealer van Volkswagen en Audi. In 2006 is het pand op de huidige locatie nieuw gebouwd en zijn we aangesloten bij de Profile formule. In 2018 is het bedrijf overgenomen door Adriaan Dijkstra en Anne Lijzenga en is Rommert met pensioen gegaan. Kees is nog steeds werkzaam op de administratie. In januari 2022 is Folbert Nicolai mede-eigenaar geworden. Hij was sinds 2018 al bij ons werkzaam als chef werkplaats. Met een hecht team van 6 monteurs staat hij dagelijks voor klaar met de beste service voor u en uw auto.

In februari 2022 heeft Auto Dijk de voormalig Renault dealer van den Akker in Dokkum overgenomen. Familiebedrijf van den Akker was al meer dan 120 jaar een begrip in Noordoost Fryslân, waarvan de laatste 50 jaar als automobielbedrijf van den Akker. Samen met de 60 jaar auto-ervaring van Auto Dijk is dus 110 jaar aan Dokkumer kennis en ervaring bij elkaar gevoegd.

Het occasionterrein is sinds de overname al twee keer uitgebreid waarmee er nu plaats is voor circa 70 kwaliteitsoccasions in iedere prijsklasse. Adriaan Dijkstra en Mark de Wilde helpen u graag bij de aanschaf van uw (droom)auto. En mochten ze die niet op voorraad hebben, dan zoeken ze die perfecte auto voor u op!

Auto Dijk heet u van harte welkom op de Hogedijken 24 in Dokkum. De koffie staat klaar!

Klik hier voor de website.

Klik hier voor de Facebook pagina.

Klik hier voor de Instagram pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *